Home  Contact   |              

 

 

Energie balanceren                            

Bewust Voelen

Energie balanceren

Voor kinderen

Over mij

Ervaringen

Tarieven

Contact

Algemene voorwaarden

Workshops

Reizen

Links

 Energie balanceren 

 De methode

Energie balanceren gaat ervan uit, dat alles uit licht en informatie bestaat. Alle informatie over wie je bent, en wat je allemaal hebt meegemaakt, draag je bij je. Sommige informatie die je hebt opgenomen is nu niet meer nodig, maar was het wel in je kindertijd. Of je hebt een traumatisch ongeluk gehad en die informatie draag je dagelijks met je mee. Deze informatie is nu niet meer nodig en kan uit jouw energieveld verwijderd worden, precies zoals bij je computer. Je verwijdert oude data die niet meer nodig is en downloadt nieuwe informatie die je nu nodig hebt om sterk, gezond en gelukkig te zijn - en om je verder te kunnen ontwikkelen.

Energie balanceren benadrukt dat fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten blokkades zijn.

Energie balanceren is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen omdat de behandeling eenvoudig en direct werkt. Bijvoorbeeld kan je met “bewust voelen” op een makkelijke manier zien waar je blokkades zitten en met energetisch werken kan je deze bewerken. Maar energie balanceren kan ook als op zichzelf staande behandelingsmethode worden ingezet.

Het gaat erom dat je bewust bent van je blokkades (bijvoorbeeld angst, ziekte, trauma’s), zonder de oorzaak ervan te moeten weten, deze accepteert, omarmt en in liefde en dankbaarheid loslaat.

Behandeling

Eerst bespreken we waar je klacht ligt. Het is belangrijk deze goed te voelen. Maar het is niet nodig om in je oude trauma’s terug te gaan, of de oorzaak van je klacht te weten.

Het is wel belangrijk om ook te kijken of er een positieve functie achter de klacht zit. En of je levensomstandigheden moeten worden aangepast, om in toekomst de klacht niet terug te halen.

Vervolgens formuleren we op een positieve manier wat je wel wilt beleven.

Dan ga ik je volgens technieken van energetisch werken behandelen.

Energie balanceren zorgt dat het lichaam de juiste weg kiest om problemen te verhelpen en blokkades op te heffen. Kernwoorden voor deze behandeling zijn: overtuigen, vertrouwen, acceptatie, onafhankelijkheid, verandering en bewustzijn.

   

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor