Behandelmethoden

Energie in balans

'Energie in balans' gaat ervan uit, dat alles uit energie en informatie bestaat.
Alle informatie over wie je bent en wat je allemaal hebt meegemaakt, draag je bij je. We dragen nog informatie met ons mee, die we hebben opgenomen in de kindertijd, gedachtenpatronen van onze ouders, traumatische ervaringen etc.

Deze informatie is nu niet meer nodig en kan uit jouw energieveld verwijderd worden. Net zoals bij je computer. Je verwijdert oude data die je niet meer nodig hebt en downloadt nieuwe informatie die je nu nodig hebt, waardoor je computer weer snel en optimaal werkt.
Precies zo werkt het ook in jouw systeem. Daardoor kun je weer sterk, gezond en gelukkig zijn - en je verder ontwikkelen.

'Energie in balans' benadrukt dat fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten blokkades zijn, die opgelost kunnen worden.
Ankh Behandeling

De Ankh is een eeuwenoud symbool voor het leven en een krachtig therapeutisch instrument dat al bekend was vóór de tijd van het oude Egypte. Het versterkt mijn kracht in veelvoud.
Ik zet hem in voor helingen vanuit een liefdevolle intentie.
Ik reinig je van binnenuit.

Zo kunnen energieën van belastende ervaringen uit dit leven, vroegere levens of uit generatielijnen uit je systeem verwijderd worden, evenals onderdrukte gevoelens, gedachtepatronen en overtuigingen. Zodat je weer sterk bent, je vrij voelt en energie hebt om nieuwe stappen te zetten.

Door deze behandeling kun je gereinigd worden en in balans gebracht. Je chakra’s kunnen weer optimaal werken.

Wanneer kies je voor een Ankh behandeling?
  • Bij fysieke klachten
  • Bij chronische vermoeidheid
  • Bij emotionele klachten of depressies
  • Wanneer je uit balans bent en je weet niet precies waardoor
  • Transformeren van negatieve gedachten, overtuigingen en emoties
  • Bij trauma’s
Een veilige plek

Tijdens behandelingen zag ik, dat sommige mensen niet goed los kunnen laten. Ik kwam erachter dat ze zich niet veilig voelen. Dat is vaak een thema dat in hun hele leven speelt.

Daarom werken we er (vaak) eerst aan om bewust een veilige plek te creëren, door affirmaties, geur, muziek en energie. Als je je zo vaak mogelijk verbindt met die veilige plek in jezelf, groeit je vertrouwen en kun je ook belastende ervaringen loslaten.


Innerlijk kind

Het innerlijk kind speelt een grote rol. Vaak worden we beïnvloed door thema's uit onze kindertijd, die nog niet verwerkt zijn.

Door contact te maken met je innerlijke kind, krijg je toegang tot je gevoelens en behoeftes. Je leert dat je jezelf die liefde kan geven die je altijd hebt gewenst van je ouders.

Verbinding maken met je innerlijk kind is een bevrijdend moment en helpt je om verder te groeien en te helen.
Bewust voelen, gevoelens (be)leven, structuren herkennen

De afwisseling van aangename en onaangename gevoelens hoort bij het leven.
Met deze methode van Bewust Voelen kun je leren om alle gevoelens die je hebt te accepteren en ermee om te gaan.
Je komt veel te weten over je eigenschappen, persoonlijkheidsstructuren en thema's waar je mee zit. Je kunt zien waar je kracht ligt en waaraan je aandacht kunt geven om verder te groeien of om problemen op te lossen.

Op een simpele, bijna speelse manier leer je veel over jezelf en ook over anderen met wie je omgaat.

- Hoe sta je in het leven?
- Welke gevoelens kun je leven?
- Hoe reageer je op anderen en waarom reageren zij zo op jou?

Het herkennen van je eigen structuren en die van anderen, verdiept je inzicht en ondersteunt je verdere ontwikkeling. Daardoor leer je ook om gevoelens weer toe te laten en werkelijk te voelen, zodat er weer ruimte ontstaat voor ontwikkeling en diepe vreugde.

Wanneer je je eigen oordeel over je gevoelens kunt loslaten en er op een nieuwsgierige manier naar kunt kijken, zijn ze een bron van ontwikkeling en groei.
Maak nu een afspraak voor een sessie per telefoon of per email.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Een behandeling kost € 65,-.
Als voorbereiding vraag ik je een
intake-formulier in te vullen.

Iris Bäppler
Scheldestraat 26
8226 LV Lelystad
iris.baeppler@gmail.com
Mobiel: 06 - 37 17 29 57 of vast: 0320 - 25 70 20