Ervaringen:

Iris is een warme liefdevolle therapeut/coach die met veel aandacht met je meekijkt en voelt. Ze is heel kundig in wat ze doet. Met slechts één sessie voelde ik me al een ander mens. Het is zeker een aanrader! L.

*****
Heeft me enorm verder geholpen op momenten dat ik met mezelf in de knoop zat.

*****
Iris Bäppler heeft mij in 3 consulten al heel goed verder op weg geholpen in mijn persoonlijk groeiproces en om van kwalen af te komen en gezonder te worden. Ze is een zeer kundig therapeute en werkt met energie, zoals onder andere met Touch of Matrix, zodat bijvoorbeeld blokkades opgeheven kunnen worden en je weer met de flow van het leven mee kan gaan. Ik voelde me eindelijk begrepen met mijn voor veel mensen onzichtbare beperkingen en heb hierover ook veel inzichten gekregen. Iris is een vriendelijke, liefdevolle, en hulpvaardige therapeute die echt een groot verschil kan maken in je welzijn en gezondheid. Ik kan haar met 5 sterren als therapeute aanraden.

*****
Iris heeft aandacht voor je verhaal en denkt goed met je mee.
*****

R.:"Ik kwam hier, omdat ik hulp kon gebruiken bij mijn darmproblemen.

Tijdens de behandeling had ik bijzondere ervaringen.
Door de zinnen en simpele handelingen, die Iris deed, werd ik als het ware ‘aangesloten’ aan een goddelijke bron.
Met haar woorden stuurde Iris die energie naar de plekken waar het nodig was.
Ik maakte spontane bewegingen, die iets los gooiden.
Langzaam aan kwam ik beter in mijn vel en voelde het alsof mijn energieveld weer ‘heel’ werd.

Na afloop merkte ik dat er lichamelijk iets veranderd was. Er waren oude stressen verdwenen,
en fysiek voelde het beter.
Het proces van verandering ging nog een paar dagen door (ook met vermoeidheid, die loskwam)."

*****

WJ: Zeer bedankt voor je enorme inzichten die ik bij jou heb gekregen tijdens de sessie die ik bij jou heb gedaan. Ik zat al langer in een voor mij lastige periode daar mijn functie was weg gereorganiseerd bij een grote luchtvaartmaatschappij waar ik al 24 jaar werkzaam was. Ik heb mijn baan en mijn houvast verloren. Hierdoor ben ik in een negatieve spiraal terecht gekomen en zag alles door een donkere bril. Ook mijn relatie had er van te lijden. Toch wilde ik verder en wist niet hoe. Mijn voelen was beperkt en daarom trok de naam van haar bedrijf: Bewust Voelen, me erg aan. Iris heeft door o.a. vele vragen te stellen bij mijn kern weten te komen. Verder heeft ze haarfijn via een bijzondere techniek waarbij ze gebruik maakt van hergroeperen van diverse persoonlijke eigenschappen en kernkwaliteiten op een wonder mooie manier mijn paradigma positief weten bij te stellen.
Ik ben er nu helemaal van overtuigd dat ik vele mogelijkheden heb om mijn dromen waar te maken.

Lieve Iris zeer bedankt.

*****

N.: Ich kann nur allen Menschen die in den Genuss kommen deine "Dienste" in Anspruch zu nehmen, sagen dass sie sehr viel Glück haben, dass sie DICH gewählt haben. Du hast mir damals soooooo gut zugehört, mir geholfen, mich verstanden (das konnten bisher nicht viele Menschen) und mich gut gestärkt und vorbereitet auf die kommende Zeit. Von dir habe ich so viel gelernt! DANKE für deine Zeit und dass ich dir mein Vertrauen schenken durfte! Du bist ein ganz starker Anker in meinen "psychischen Verarbeitungen" der Vergangenheit gewesen und sehr, sehr vieles was ich von dir mitnehmen durfte, begleitet mich immer noch!

*****
Maak nu een afspraak voor een sessie per telefoon of per email.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Een behandeling kost € 65,-.
Als voorbereiding vraag ik je een
intake-formulier in te vullen.

Iris Bäppler
Scheldestraat 26
8226 LV Lelystad

iris.baeppler@gmail.com
Mobiel: 06 - 37 17 29 57 of vast: 0320 - 25 70 20