Workshops:

Systemisch werk


Je kan je familie opstellen, je bedrijf of jezelf met je verschillende gevoelens.
Je kunt thema's bewerken die in je gezin of familie spelen. Voor ieder gevoel of deelaspect van het thema kies je een ander marionet. Zo kan je contact maken met bijvoorbeeld het gevoel van boosheid.
Mijn marionetten staan voor verschillende archetypes of verschillende gevoelens.
Door gebruik te maken van de marionetten kan je op een laagdrempelige manier je onderbewuste een stem geven. Zo kunnen inzichten onstaan en / of conflicten oplossen. Jouw innerlijk kind wordt aangesproken en mag eindelijk weer spelen.
Herken je oerklank

Klanken helen. Je begint klanken te maken en te voelen wat ze met je doen.
Bijvoorbeeld voel je een E duidelijk in je keel vibreren. Je komt blokkades tegen en door de klanken kunnen ze oplossen.

Wij laten met elkaar onze stem horen. Het gaat er niet om mooi te zingen maar verbinding te maken met jezelf en met anderen. Waarschijnlijk kom je ook het gevoel van schaamte tegen. Je hebt waarschijnlijk vaker gehoord: wees stil, of: je zingt zo vals. In deze workshop wordt je door niemand beoordeeld.

Het gaat er bovenal om om plezier te hebben. Het gaat om het besef:

ik mag er zijn, ik mag me laten horen!
Spelen met energie

Alles is energie. Soms voel je een gevoel van iemand anders, soms weet je iets of zie je iets, waarvan je niet kunt uitleggen waar deze informatie vandaan komt.

Heel veel mensen hebben het gevoel dat ze andere mensen kunnen helpen met hun energie, maar weten niet hoe ze het kunnen doen.

Door oefeningen voel je bijvoorbeeld zowel je eigen aura als dat van anderen. Of voel je bijvoorbeeld blokkades bij een ander. Je leert vragen te stellen en de antwoord vanuit je hart te krijgen.

Met energie spelen is fantastisch omdat alles mogelijk is, vanuit een liefdevolle intentie.Actuele data maak ik bekend via mijn nieuwsbrief. Schrijf je nu in:
Nieuwsbrief
Ben je geïnteresserd, neem dan contact op:

Maak nu een afspraak voor een sessie per telefoon of per email.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Een behandeling kost € 65,-.
Als voorbereiding vraag ik je een
intake-formulier in te vullen.

Iris Bäppler
Scheldestraat 26
8226 LV Lelystad

E-mail:
iris.baeppler@gmail.com
Mobiel: 06 - 37 17 29 57 of vast: 0320 - 25 70 20